Италия постигна трудна победа над Малта


Италия постигна трудна победа над Малта

3017 0

Италианският национален отбор постигна трудна победа с 1:0 като гост над аутсайдера Малта.

Селекционерът на „Скуадра адзура” Антонио Конте, който остана недоволен от играта на тима при победата над Азербайджан (2:1), направи доста промени в стартовата единадесеторка. Той заложи сред титулярите на нападателя на Саутхемптън Грациано Пеле, халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати, Антонио Кандрева от Лацио и Мануел Паскуал от Фиорентина.

В 22-ата минута Пеле се отблагодари за гласуваното доверие на Конте по най-добрия начин и вкара единствения гол във вратата на малтийците. Малко по-късно домакините останаха с човек по-малко на терена, след като звездата им Майкъл Мифсуд получи червен картон. В 73-ата минута италианците също останаха с човек по-малко на терена, след като и Леонардо Бонучи получи червен картон. Въпреки това до края на двубоя гостите пропуснаха още няколко положения за отбелязване на гол, но в крайна сметка победиха с минималното 1:0. Тимът на Антонио Конте продължава без грешка в квалификациите и има три победи от същия брой изиграни мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички