Истинска изненада! Никой не иска да гледа България - Азербайджан


Истинска изненада! Никой не иска да гледа България - Азербайджан

1304 0

Интересът към последната квалификация на България за Евро 2016 във Франция се радва на... нулев интерес. Това става ясно от съобщение, разпространено от фирмата разпространител на билетите за сблъсъка за 4-тото място в нашата група срещу Азербайджан.

"Поради малкия брой продадени билети за някои от блоковете, съответните входове на стадиона няма да бъдат отворени, а закупилите билети за въпросните блокове ще бъдат насочени към най-близкия отворен вход. Няма да бъдат отворени следните входове: 3, 11, 14, 16, 17 и 23", написаха на официалния сайт на Eventim.

На практика това означава, че билети за ъгловите клетки на стадион "Васил Левски" няма да се продават. Тези места са общо 12 хиляди на брой.

Напълно възможно е във вторник вечер на стадиона да има под 1000 души, като в това число се включват и официалните лица, които се очаква да присъстват.

Срещата е последна за "лъвовете", които трябва да стигнат поне до равенство, за да запазят 4-ото си място в групата. България е с 8 точки, докато Азербайджан е с 6.

В пълен контраст пък е срещата на България, част от четвъртфиналите на Европейското първенство по волейбол, което се провежда в София. Билетите за този двубой в зала "Арена Армеец" са изчерпания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички