Интересни срещи в Първа лига през ноември 2022


Интересни срещи в Първа лига през ноември 2022
Снимка: winbet.bg

396 0

Има ли кой да спре шампиона Лудогорец към 12-а поредна титла в българската Първа лига? Това е въпросът, който вълнува родните футболни фенове към настоящия момент.

“Орлите”, водени от словенския треньор Анте Шимунджа, остават фаворити за златните медали. ЦСКА-София и ЦСКА 1948 обаче също показват потенциал да се борят за първото място. Към настоящия момент, ЦСКА-София дори са лидери в шампионата с 5 точки преднина пред Лудогорец, но и два изиграни мача повече.

И докато повечето фенове се вълнуват от предстоящия старт на Световното първенство в Катар, ето какво може да предложи българският шампионат през ноември. Не забравяйте да посетите и отличната спортна секция winbet.bg, където можете да откриете апетитни коефициенти за срещите.

Ботев (Пд) - Ботев (Вр) (5 ноември)

Двата отбора се намират един след друг в класирането, като само две точки ги разделят. Любопитен факт е, че и двата тима спечелиха последните си срещи преди прекия им сблъсък под тепетата. Пловдивчани се наложиха над Хебър, докато Ботев (Вр) постигна успех над Берое у дома.

Феновете на Ботев (Пд) не са доволни от факта, че “жълто-черните” се намират на едва 10-а позиция в класирането. Със сигурност тимът има потенциал за по-стойностно представяне. Засега обаче Ботев (Пд) е спечелил само пет от общо 16 изиграни срещи в първенството.

ЦСКА- Локомотив (Сф) (6 ноември)

ЦСКА е лидер във временното класиране на Първа лига, като “червените” ще дадат всичко от себе си, за да задържат тази позиция. А това минава и през победа в столичното дерби с Локомотив.

Отборът на Саша Илич показва все по-добро лице напоследък. ЦСКА е в серия от пет поредни победи, което дава надежда на феновете за първа титла от доста време насам. В същото време Локомотив е на 8-а позиция в таблицата, представяйки се повече от достойно досега. “Железничарите” обаче ще трябва да внимават с нападателя на ЦСКА Брайън Морено, който е вкарал 7 гола от началото на сезона.

Локомотив (Пд) - Лудогорец (8 ноември)

Макар и с два мача по-малко, Лудогорец изостава от лидера ЦСКА-София и не може да си позволи грешки. “Орлите” обаче имат тежка визита в Пловдив, срещайки един от най-трудните си съперници в първенството. Локомотив загуби последния си двубой с ЦСКА-София, но показа отлична игра и доминираше в по-голяма част от времето.

Аржентинският стрелец Матиас Тисера и Бернард Текпетей са водещите реализатори на Лудогорец от началото на сезона. И двамата са вкарали по 7 гола от старта на кампанията. До голяма степен от тяхната форма зависи и головата мощ на шампионите.

Новите бонус игри на WINBET

Българският хазартен бранд продължава с двете си актуални игри - WINBET Турбо Бонус Игра и WINBET Бонус Игра.

WINBET Турбо Бонус Игра ще позволи на един клиент на оператора да спечели нов автомобил, а 50 други ще си поделят общ награден фонд в размер на 50 000 лева.

В същото време WINBET Бонус Игра раздава персонализирани кеш бонуси, безплатни игри и врътки, а някои ще спечелят и нов смартфон. От потребителите се изисква да завъртят Колелото на джунглата (Jungle Wheel) и да видят какво им е отредил късметът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички