Играчите на Черно море със сериозни претенции към съдията


Играчите на Черно море със сериозни претенции към съдията
Снимка: Скрийншот

1295 0

Левски победи Черно море с минималното 1:0, като по този начин изхвърли "моряците" от турнира за Купата на България още на осминафиналите. Гостите имаха сериозни претенции към съдийската бригада, като смятат, че техният гол бе отменен несправедливо, а същевременно не са получили дузпа в своя полза.

"Не видях да има никакъв фаул, вие трябва да гледате повторенията" - заяви бранителят Стефан Станчев, който също вярва, че Черно море е стоял по-добре, но все пак признава, че е възможно да гледа пристрастно на последното твърдение.

"Няма от какво да се срамуваме. Изпълнихме всичко, което планувахме преди мача. Още не съм видял ситуацията с отменения гол. Със сигурност вдигнах ръцете си, но удар нямаше. Съдията така е преценил. Последното положение, което отсъдиха на пеналта, беше на линията, което означава, че е дузпа" - сподели мнението си капитанът Даниел Димов.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев също не бе особено доволен от развитието, както и от съдийските решения. Вижте какво каза той след края на двубоя - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички