И Славия вариант за Радослав Димитров


И Славия вариант за Радослав Димитров

1153 0

След като Чавдар Янков се завърна в Славия, на път това да стори е и Радослав Димитров.

Десният бек е получил предложение от треньора Иван Колев да възроди кариерата си в „Овча купел". Както е известно, бившият национал е без отбор, след като през август бе освободен от "Левски". Той изигра едва 2 мача за "сините" през сезона, но заради това не може да играе в друг клуб до Нова година, пише "Тема Спорт".

Заради неубедителното представяне на Цветомир Панов от Славия искат да подсилят сериозно тази зона и затова са се обърнали към Димитров. Най-вероятно съвсем скоро Меси ще започне тренировки с отбора, но ако се стигне до подпис, то ще е чак през януари. Бившият национал е желан и от Емил Велев в Хасково.

През зимата се очаква "белите" да направят сериозна чистка. Поне трима от настоящите играчи ще бъдат освободени. Сигурен напускащ е Цветомир Панов, който на няколко пъти през сезона направи фрапиращи грешки. Другият, който е близо до изхода, е Жереми Манзоро, който така и не успя да впечатли с изявите си. От треньорския щаб са нарочили и Мичел Бургзорг, но неговото бъдеще ще бъде решавано в края на годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички