И червен картон не спря ЦСКА 1948, Хебър продължи тежка серия без победа (ВИДЕО)


И червен картон не спря ЦСКА 1948, Хебър продължи тежка серия без победа (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

766 0

ЦСКА 1948 победи като гост с 1:3 отбора на Хебър Пазарджик в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Попаденията за "червените" отбелязаха Георги Русев в 19', Ивайло Чочев в 53' и Педриньо в 68'. За домакините се разписа Георги Николов в 78'.

ЦСКА 1948 остана с човек по-малко, след като в 57' Генадий Ганев получи директен червен картон. Така, отборът на Николай Русев има 32 точки и е на 5-о място, но и с 2 мача по-малко. Хебър е 11-ти с 20, като вече 5 мача няма победа. 

В 11' Хебър бе близо до откриването на резултата, но Елитон отрази опасността от голлинията. 8 минути по-късно "червените" сториха именно това чрез Георги Русев. Той се възползва от дълъг пас на Педриньо и с удар от движение не остави шанс на Игонен. Малко след гола Ганев опита да изненада с удар от средна дистанция, но топката мина над напречната греда.

В 41' Антонио Вутов подаде към Чочев, който стреля добре, но Игонен спаси. До края на първото полувреме столичният тим имаше още няколко възможности.

По-добрата игра за тях продължи и в началото на втората част. В 53' Русев центрира от корнер, а в наказателното поле Елитон засече с глава. Намеса на Ивайло Чочев отклони топката в мрежата. 4 минути след това възпитаниците на Николай Панайотов останаха с човек по-малко.  

Ганев излезе неразчетено и събори Олексий Збун, който излизаше на чиста позиция на границата на наказателното поле. Първоначално Георги Давидов подмина ситуацията, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР, той промени решението си.

Въпреки това в 68' Ивайло Чочев изненада и изведе Педриньо зад гърба на отбраната. Бразилецът остана очи в очи с Игонен и порази целта. 10 минути след това Хебър успя да върне едно попадение. Стилиян Тисовски отклони топката към Георги Николов, който не се поколеба и с първото си докосване стреля към долния десен ъгъл 1:3. До края на двубоя така и не паднаха повече попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички