Хубчев ще ревизира повиквателните на Петев?


Хубчев ще ревизира повиквателните на Петев?
Снимка: Иван Йочев

1377 0

Новият национален селекционер Петър Хубчев ще направи ревизия на повиквателните, които предшественикът му Ивайло Петев е имал намерение да разпрати до футболистите, играещи в България, съобщава "Тема Спорт".

Списъкът вече е бил изготвен, като е трябвало само да се информират клубовете. Първата работа на Петър Хубчев, след като сложи подпис под договор с БФС, е да разгледа на кои е смятал да разчита Петев, както и да направи корекции.

Немски специалисти се заемат с националния отбор

Напълно възможно е той да се довери на някои от футболистите, които тренираше в Берое. Хубчев бе старши треньор на заралии до месец април тази година. Новият селекционер обаче трудно ще направи промени по повиканите футболисти, играещи в чужбина. Той може да се откаже от някои от тях, но е почти невъзможно да заяви желание други да пристигнат - клубовете им може да откажат да ги пуснат, тъй като сроковете за това вече са минали.

Ивайло Петев повика 12 легионери за сблъсъците с Франция и Швеция. От списъка прави впечатление отсъствието на централния защитник Иван Иванов, както и завръщането на тарана Андрей Гълъбинов, който играе в италианския втородивизионен Новара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички