Христо Янев залага на Венци Христов срещу Етър


Христо Янев залага на Венци Христов срещу Етър
Снимка: БГНЕС

2483 0

Нефтохимик гостува днес на Етър в 1/16-финал за Купата на България. Това ще е и официалният дебют на новия настав­ник на шейховете Христо Янев. Той бе представен в не­деля и веднага се зае с подго­товката на тима за гостува­нето на лидера във Втора ли­га. Янев пое бургазлии след за­губата им от Монтана (0:2) миналия петък и последвало­то освобождаване на Димчо Ненов.

Почти сигурно настав­никът на Нафтата ще заложи на върха на атаката на пос­ледното ново попълнение Вен­ци Христов. В двубоя с Мон­тана бившият нападател на Левски остана резерва и се появи на почивката. Сега Хрис­тов ще е титуляр. На врата­та ще се завърне опитният Стоян Колев за сметка на Ян­ко Георгиев. Това се очаква да са и единствените промени в състава, пише "Тема спорт".

Шест двубоя дават началото на 1/16-финалите за Купата на България

Христо Янев е амбициран за нова приказка в турнира за Купата на България, която спечели миналия сезон с ЦСКА. Тогава армейците бяха във В група и стигнаха до трофея по категоричен начин.

"Етър е сериозен отбор с много се­риозно име начело - Георги Ва­силев, което значи, че ще под-ходим максимално концентри­рани в този мач, естествено, целта ни ще е да продължим напред в турнира", коментира новият старши треньор на Нефтохимик.

В събота бургазлии прие­мат Локомотив Пловдив за първенство. Янев обаче не смята да дава почивка на ня­кои от играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички