Христо Янев си има нова кауза


Христо Янев си има нова кауза

1623 0

„Всички хора трябва да знаят, че съм тук, за да работя единствено и само за каузата Нефтохимик. Искам този отбор да има облик и лице и да докажем, че тук се работи не ден за ден, а целта е да изградим качествен клуб.” Това заяви Христо Янев при официалното си представяне като старши треньор на Нефтохимик. В щаба на бившия наставник на ЦСКА влизат още Владимир Манчев и Ивайло Петров.

„На първо място искам да благодаря на всички, които се стараят Нефтохимик да бъде на водещо място в българския футбол, а именно фамилия Бошнакови, кмета на град Бургас и на всички членове на УС, че ни дават възможността да работим в Нефтохимик. Благодарности също и към Николай Жейнов, за неговото съдействие и за това, че направи възможно нашето идване в Бургас. Надяваме се да оправдаем доверието на всички. Уважавам традициите и историята на Нефтохимик и съм тук да дам всичко от себе си, за да върнем славните времена на отбора.

Трябва да се излезе максимално бързо от ситуацията, в която се намира отборът. Това се постига с работа на всички в тима. Виждам, че всички в Нефтохимик искат този отбор да върви напред. Тук съм не за да печеля пари, а да направим така, че всеки наш съперник, излизайки на стадион „Лазур“ да се чувства некомфортно“ допълни Янев.

От ръководството на „шейховете” пък изразиха надежда, че младият специалист ще се окаже правилният човек за тима.

„От името на УС на Нефтохимик мога да кажа, че с назначението на Христо Янев вярваме, че това е точния човек за отбора, с който ще успеем да постигнем желаните резултати. Пожелаваме му успех и се надяваме, че най-доброто за Нефтохимик тепърва предстой“, заяви Мартин Бошнаков.

Официалният дебют на новото треньорско ръководство ще е идния вторник, когато Нефтохимик гостува на Етър в мач от турнира за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички