Хебър устиска точката в "Дербито на обърнатите джобове" (ВИДЕО)


Хебър устиска точката в "Дербито на обърнатите джобове" (ВИДЕО)
Снимка: Фейсбук страница ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

796 0

Гостуващият Хебър успя да измъкне точката от Пирин в последния мач от 24-тия кръг на Първа лига. Двата тима, които изпитват сериозни финансови затруднения още от миналата година, завършиха 1:1 и не промениха позициите си в класирането. Хебър са 13-ти с 24 точки, докато "орлетата" са с три пункта зад тях.

Доминация без победа за Пирин

Пирин бе по-активен през цялата среща, но трудно стигаше до опасни ситуации пред вратата на Хебър. В 13-та минута Данило Полонский бе изведен зад отбраната на гостите и отбеляза, но впоследствие се оказа, че при паса с глава на Комано е бил с много малко в положение на засада.

В 30-та минута Йоан Н'Зи от Хебър бе изгонен за глупав втори жълт картон. Малко по-късно Пирин успя да поведе - дейният Полонский проби отляво и отлично подаде на дузпата на Христо Попадийн, който вкара с прецизен удар. В продължението на първата част Андрей Йорданов намери добре Комано, но ударът му премина покрай вратата.

Пирин и Хебър не се победиха - 1:1

Още: Ботев Пловдив изплати нужното на Хебър за Георги Николов и спаси лиценза си?

След почивката ситуацията не се промени - Пирин доминираше, а Хебър разчиташе предимно на контраатаки. Комано пропиля страхотно положение след около час игра, но впоследствие се оказа, че е имало и засада. 

В 64-та минута "гробарите" можеха да стигнат до изравняване - Красиан Колев отправи хубав удар, след грешка при изнасянето на топката от страна на Пирин, но Ковальов се намеси добре.

В 71' нелогичното се случи - Хебър използва второто си по-опасно положение в мача и успя да изравни. Диаманка преодоля защитник на Пирин и пусна топката малко пред границата на вратарското поле, където Атанас Кабов дебнеше и реализира.

В продължението на срещата "орлетата" пропуснаха златен шанс да спечелят трите точки. Юго Камано бе изведен сам срещу Дебърлиев, но стражът с вещина отрази удара му.

Още: Хебър изрази подкрепа към Илиян Стефанов

Димитър Бербатов получи най-очакваната номинация за президент на БФС, очакват се големи реформи от него

Готви се любопитен трансфер? ЦСКА взима свой юноша, но ще трябва да изчака?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички