Хебър Пазарджик привлече бивш вратар на Левски


Хебър Пазарджик привлече бивш вратар на Левски
Снимка: hebarfc.com

1697 0

Хебър Пазарджик започна зимната си подготовка със седем нови попълнения. Последното от тях е бившият вратар на Левски Звонимир Никулич. Той излезе с тима за първото занимание за 2023 година, след като подписа договора си с пазарджиклии часове по-рано, съобщиха от клуба.

Неговият сънародник от Хърватия Лорен Маружин също вече е официално футболист на Хебър. 25-годишният нападател пристигна снощи в Пазарджик и днес тренира с хебърци. Останалите нови попълнения са вече обявените от клуба български футболисти Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев – Хълк и Стоян Стоичков.

Преди старта на зимната подготовка Владимир Манчев представи пред футболистите новите си асистенти в щаба: техническия асистент Димитър Андонов и треньора на вратарите Мартин Митев.

През тази и идната седмица хебърци ще се готвят в домашни условия на клубната си база, а на 16-и януари летят за Алания, където ще проведат основния етап от зимната си подготовка. По време на лагера в Турция “зелените” ще изиграят и четири контролни мача, съперниците за които все още се уточняват. На родна земя Хебър ще има само една проверка – на 14 януари с Локомотив (Пловдив).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Официално! ЦСКА преподписа с талантлив нападател

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички