Гълъбинов: Дано да "заметем" срещу Малта


Гълъбинов: Дано да "заметем" срещу Малта

1352 0

Нападателят на Ливорно и българския национален отбор Андрей Гълъбинов се надява със съотборниците му да успеят да "заметат" това, което оставиха зад себе си в мачовете срещу Хърватия и Норвегия в квалификациите за Евро 2016. Както е известно, "лъвовете" загубиха и двата мача.

"Спокойни сме, готвим се ден за ден за мача. Подготвяме го по най-добрия начин. Следваме инструкциите на Любо Пенев. Надявам се да успеем да заметем и до неделя да сме готови за мача", заяви нападателят пред журналистите днес.

Играчът, който все още чака първия си гол в тези квалификации, коментира и нападките на члена на Изпълкома Венцеслав Стефанов, който заяви, че са играли като "параолимпийци".

"Не бях прочел изказването. Не ни влияят подобни изказвания. Нека хората да говорят, ние сме професионалисти. За това ни плащат, това не трябва да ни интересува. Трябва да ни интересува, когато излезем на игрището да се представим добре", категоричен бе Гълъбинов, който сподели, че се надява с първия си гол в етапа да помогне на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички