Гриша Ганчев ще присъства за юбилея на Стоичков


Гриша Ганчев ще присъства за юбилея на Стоичков
Снимка: БГНЕС

1544 0

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев ще присъства на юбилейния мач на Христо Стоичков "50 години номер 8" на 20 май. Спо­ред информацията има лична покана от Ицо. Така публикациите, че между двамата има разрив и Ганчев няма да идва за дву­боя, се оказват далеч от ис­тината, пише "Тема спорт".

Те работиха заедно в Ло­веч, като Камата бе треньор на Литекс в периода 5 януари 2012 г. - юни 2013 г. След това Стоичков за кратко бе нас­тавник на ЦСКА, а Ганчев мо­жеше още тогава да стане собственик на клуба. Но по ед­на или друга причина и двете възможности пропаднаха. Се­га обаче Ганчев е начело на ЦСКА, а Камата поздрави чер­вената общност по случай 68-годишния рожден ден на клуба на 5 май със съобщение от Ма­ями.

Както е известно, в момен­та тече дарителска кампания за набиране на средства за статуя на Ицо на "Армията". Търсят се 60 000 лв., като ръ­ководството на ЦСКА ще пла­ти сумата, която остане несъбрана от червените фенове. Статуята обаче няма да е готова преди юбилейния мач на Камата на 20 май.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички