Градев: Хора като Борислав Михайлов трябва да бъдат разследвани


Градев: Хора като Борислав Михайлов трябва да бъдат разследвани

1552 0

Спортният мениджър Георги Градев заяви, че хората в Българския футболен съюз трябва да си подадат оставките и да бъдат разследвани.

"ЦСКА все ще намери вариант, но в БФС трябва да си взимат чукалата и да се махат. Но тогава тези хора трябва да бъдат разследвани и тогава ще стане трудно. Президентът не е щатна длъжност, но получава пари. Някои казват по 10 000 евро заплата.“, сподели Градев пред bTV.

"Дават справка на 4 години и то не детайлна. Ще се разследва там. Младите са чисти и са на ниски позиции. Но хора като Борислав Михайлов трябва да бъдат разследвани. Хората като него и тези под него са едни чартърници.”, заяви мениджърът и добави: "Свилен Нейков беше многократно сезиран, че правилникът на футболния съюз е нищожен. Тогава той бе казал през други източници, че след четири години, ако не е министър, няма да си намери работа в спортните среди.“

"Другият проблем е, че дори и премиерът на държавата няма право да се меси в работата на БФС. Тя е дала лиценз. Държавата не може да се меси в конгресите”, добави още Градев.

Това не е първи случай, в който Градев остро критикува действията на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички