Гьонов обобщи сезона на ЦСКА 1948 и даде яснота за зимната селекция


Гьонов обобщи сезона на ЦСКА 1948 и даде яснота за зимната селекция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

762 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, обобщи 2023 година и есенния дял на сезона за тима. Той коментира и селекцията на клуба, признавайки, че може да направят както изходящи, така и входящи трансфери.

"Със сигурност има едно чувство на съжаление относно изпуснати точки. Можеше представянето ни да бъде по-добро. Новият сезон започна с голям ентусиазъм, победихме на "Герена". Изиграхме два хубави мача срещу Стяуа, като можехме да продължим, но индивидуални грешки ни попречиха. Лошото е, че редувахме добри и лоши игри и ако не бяхме загубили точки от Пирин, Хебър и Крумовград, сега може би щяхме да сме начело на класирането. Надявам се през втория полусезон да наваксаме изпуснатото от първия", започна той на специална пресконференция.

"За мен 2023 беше изключително успешна. Клубът завърши трети, играхме финал за Купата, играхме в Европа. Равносметката е положителна за самата година. Втората част от годината не отговаря на това, което направихме в първата и не успяхме да надградим. Постоянството беше това, което ни липсваше. Редувахме силни мачове, стойностни победи с добра игра и в следващия момент срещу отбори, срещу които сме фаворити, губехме. Бих отличил постоянството и това да играем по един и същ начин във всеки мач, а не самата игра", продължи Гьонов.

Директорът разясни, че в клуба са осъзнали грешките си през летния прозорец. Става дума за това, че повечето футболисти са дошли при тях в началото на юли и не са могли да се климатизират. Зимната подготовка на ЦСКА 1948 в момента се обсъжда и ще бъде дадена информация, когато има яснота.

"Селекцията ще бъде отворен процес през зимата, ще имаме изходящи трансфери. Ще се опитаме да заместим подобаващо футболистите, които ще си тръгнат. Надяваме се Сердюк и Джонатан да се върнат на подходящото ниво и да засилят редиците. Всеки един футболисти може да получи изходящ трансфер, стига офертата да задоволява клуба.

На този етап Чочев е наш футболист, ако получим подходяща оферта, защо да не си тръгне? Ние не сме Реал Мадрид, че на всяка цена да задържаме футболистите си. Днес по-рано беше финализиран трансферът на Симеон Петров. На финалната права сме на продажбата и на други футболисти. Ще направим някои интересни изходящи трансфери и ще направим и входящи такива", каза Гьонов. А вчера напуснал ЦСКА 1948 ги обвини в некоректност. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички