Георги Марков с 15-минутни разходки в болницата


Георги Марков с 15-минутни разходки в болницата

1245 0

Получилият инфаркт по време на лагера в Турция изпълнителен директор на Локо (Сф) Георги Марков вече прави разходки по коридорите на клиниката, в която бе опериран, пише "24 часа".

Заради болки в гърдите след мачле той бе откаран там в неделя вечерта, а прегледът показа сърдечен удар. Бившият национал бе веднага опериран, като му бяха поставени два стента.

Марков излезе от интензивното отделение на клиниката и бе настанен в самостоятелна стая. По препоръка на лекарския екип 43-годишният шеф на “железничарите” прави 15-минутни разходки по коридорите. През повечето от останалото време Марков гледал мачове по телевизията, съобщиха от ръководството на Локо.

На посещение при него бяха спортният директор Кристиян Добрев, старши треньорът Димитър Васев и личният съветник на собственика на "червено-черния" клуб Николай Гигов - Чавдар Цветков. Отново при бившия си съотборник от “Левски” и националния отбор отиде и спортният директор на “сините” Георги Иванов-Гонзо. Всички бяха единодушни, че състоянието на Марков е добро.

Все още няма яснота как той ще се прибере в България. Има вариант да не може да пътува със самолет и тогава ще трябва с кола да измине разстоянието от курорта Анталия. Лагерът на “железничарите” там е до края на седмицата.

В Локо продължават да чакат отговор от двама футболисти, към които бе отправено предложение да се присъединят към тима. Това са юношата на клуба Емил Гъргоров-Бадема и бившият капитан на “Левски” Орлин Старокин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички