Георги Марков: Какви са Касев и Льосков, нямат и два лева в джоба


Георги Марков: Какви са Касев и Льосков, нямат и два лева в джоба

2590 0

Бившият шеф в Локомотив (София) Георги Марков не се изказа ласкаво за новите собственици на столичните "железничари" Кирил Льосков и Петър Касев. Марков не може да си обясни как двамата са тръгнали да стават собственици на отбор, след като нямат два лева в джоба.

"Не знам откъде се появиха тези двамата. Как въобще им дойде на акъла да стават собственици на футболен клуб, а да нямат и два лева в джоба? Кристиян Добрев беше събрал добри футболисти и нелош отбор, а идват тези двамата и го уволняват. Назначават някакъв си Аспарухов. Как става това, нямам обяснение. Сигурно ги правят тези назначения по кафенетата", заяви Марков пред "7 дни спорт".

Той сподели, че е доволен от работата си в Ботев (Пловдив). "Бързо взех решението да дойда тук. Ботев е дал много на кариерата ми на играч. Обичам този клуб. Няма база за сравнение между Ботев и Локо. Тук се работи по-лесно и по-добре. Собствеността е ясна, знае се кой кой е. В Локо от години не се знаеше кой е собственик на стадиона, на базата. Там имаше и проблеми с финансирането, каквито в Ботев няма. Е, не сме с неограничени възможности, но всичко се плаща редовно и навреме", добави Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички