Георги Марков: Без "Левски" в топ 6 няма да е интересно


Георги Марков: Без "Левски" в топ 6 няма да е интересно

1616 0

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков изрази надежда "Левски" да оцелее в първата шестица след разделянето. Както е известно, съдбата на "сините" е в ръцете на вечния враг ЦСКА, който трябва да бие "Ботев" (Пловдив), за да задържи софийския гранд в първата шестица.

"При нас сега е по-малко в сравнение с други отбори, които треперят до последно. Лично аз се надявам Левски да е в Топ 6. Няма да е интересно без него. Всички се вълнуват и искат да играят с Левски и ЦСКА. Това са реалностите в българския футбол. Ако „сините" обаче бъдат изместени, трябва да се държат достойно и да приемат случилото се. И ние две години треперехме дали ще се спасим, но нещата се обърнаха. Винаги е така и във футбола, и в живота", коментира шефът на "железничарите" пред "Меридиан мач".

Отборът на Локомотив (София) от вчера е в Стара Загора на лагер преди днешния мач с Берое и е мотивиран да си тръгне поне с точка. "Щом имаме шанс за тройката, ще се опитаме да се възползваме от него", заяви Марков.

Пред треньора Димитър Васев има поне две дилеми преди днешния двубой. Първата е свързана с това кой да замени наказания Том. Фаворит е Иво Иванов. Капитанът Александър Бранеков чувства болки в коляното и до последно ще е под въпрос. Ранджелович е трайно контузен и единствената алтернатива е Камен Хаджиев. Ламджед Шехуди вероятно ще остане на пейката, но може да се появи в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички