Французин бяга от Локо (Сф) в Берое


Французин бяга от Локо (Сф) в Берое

1280 0

Френският защитник на Локо (Сф) Елтон от два дни не тренира с отбора.

Треньорът Димитър Васев и футболистите нямат никаква представа какво се случва с него. Според слуховете в „На­дежда" Елтон вече се е договорил с Берое, пише „Меридиан мач”. Очаква се френският защитник да започне зимната подготовка със заралии. „Червено-черните" се надяваха Елтон да завърши сезона с тях заради предстоящото трудно гостуване на Локо (Пд). Френският защитник ще премине със свободен трансфер под Аязмото. Елтон ще се възползва от факта, че не е получавал заплата от няколко месеца, за да разтрогне с Локо.

Масово бягство от „Надежда" се очаква през зимния трансферен прозорец. Основните футболисти на „железничарите" вече многократно обявиха готовност да скъсат договорите си с клуба. Марко Ранджелович, Александър Бранеков и Даниел Генов вече преговарят с други клубове.

Междувременно Локо (Сф) премести тренировките си в квартал "Драгалевци". Причината е, че тревната настилка на стадион „Локомотив” се намира в окаяно състояние. След последната домакинска среща с Марек положението е станало непоправимо. Ръководството ще трябва да предприеме спешни мерки, ако иска Локо да продължи да приема противниците си в „Надежда".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички