Фогтс: Срещу България ще видим по-боеспособен Азербайджан


Фогтс: Срещу България ще видим по-боеспособен Азербайджан

1562 0

Селекционерът на Азербайджан - Берти Фогтс, обеща, че отборът му ще покаже друго лице на мача с България, който е на 9 септември. Азерите паднаха с 0:4 в контрола с Русия, но специалистът е убеден, че с някои промени ще изведе тима си на победния път в евроквалификацията.

"Видях, че някои играчи не бяха във форма, не играха с пълни сили. В мача с България ще направим някои промени. Тези, които не са готови за 90 минути игра, няма да играят", заяви германският треньор.

Той призна, че отборът му не се е представил добре в срещата с Русия.

"Съгласен съм, че в този мач не показахме най-добрата си игра. Но е необходимо да се опитват различни комбинации. Германия също пусна младите играчи и загуби от Аржентина, също с 4 гола. Също така в мача с Русия повечето ни грешки се допускаха по фланговете, а не в центъра на отбраната. Ще обсъдим с екипа последния ни двубой. Не мисля, че заради това поражение играчите ще имат психологически проблеми", категоричен бе той.

"Проблемът на селекционера е дефицитът на мачове. Надявам се, че срещу България ще видим боеспособен Азербайджан - такъв, какъвто беше миналата есен срещу Северна Ирландия и Росия", обеща Берти Фогтс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички