Феро официално не е треньор на Монтана, приеха му оставката


Феро официално не е треньор на Монтана, приеха му оставката

1414 0

Ферарио Спасов официално вече не е треньор на Монтана. Оставката, която хвърли след домакинската загуба с 0:4 от Черно море, беше приета от ръководството на клуба.

"Това е неговото решение и ние сме длъжни да се съгласим, защото основно правило на клуба е да не задържа никои против неговата воля. Съжаляваме, че така стана и естествено искаме да благодарим на Ферарио Спасов за съвместната ни работа", заяви на брифинг в общината кметът на Монтана Златко Живков.

За овакантения от Спасов пост са водени разговори с няколко треньори, които в момента са без отбор. От ръководството обаче отказаха да назоват конкретни имена, съобщава сайтът chervenkarton.com.

"Няма да избързваме с избора на нов треньор. Във вторник футболистите подновяват отново тренировки, които на този етап ще се водят от помощниците на Спасов Иво Тренчев и Дилян Иванов и от треньора на вратарите Мирослав Митев", каза още кметът.

Първата тренировка за новата седмица на монтанци е във вторник и започва точно в 15 часа. Преди нея пък предстоят разговори със спортния директор на клуба Михаил Мадански, който също обмисля да хвърли кърпата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички