Феновете на Нефтохимик към Община Бургас: Поемете отговорност!


Феновете на Нефтохимик към Община Бургас: Поемете отговорност!
Снимка: БГНЕС

1315 0

Клубът на привържениците на Нефтохимик Бургас изпрати до медиите позиция след като БФС обяви, че клубът е фалиран. Феновете призовават общината да поеме отговорност като прибере акциите обратно от Анелия Златкова, която обяви, че не желае повече да финансира клуба. Ето какво написаха феновете:

Малко повече от година, след като Община Бургас безпрецедентно подари на Анелия Златкова собствеността на най-успешния и обичан бургаски клуб, вчера, научихме от медиите, че последната е входирала писмо за връщане на акциите, поради невъзможност и нежелание да продължи финансирането на отбора. Днес пък излезе информацията, че БФС отнема професионалния лиценз на Нефтохимик заради неспазване на финансовия феърплей и наличие на просрочени задължения към държавни институции и персонал.

Каква изненада! Г-жо Златкова, не сме и очаквали друго от вас, защото, за разлика от Общината, ние проучихме вашия бизнес и минало, преди да получите отбора. Но, с вас няма да се занимаваме повече. Надяваме се, че ще ни освободите от присъствието си веднъж завинаги, като любезно ни оставите да забравим за вашето съществуване.

Нефтохимик е ценност на града, Нефтохимик е религия, която се изповядва от хиляди бургазлии! Преминавали сме през всичко, но никога не сме допускали отборът да бъде унищожен. Господа общинари, вярвате ли, че ще го допуснем и сега? Оставихме ви да подарите акциите на клуба на г-жа Златкова, защото се надявахме, че, все пак, не са толкова елементарни плановете ви да фалирате клуба чрез нея. За съжаление, отново не ни изненадахте, и ето, че сме в ситуацията, която обсъждаме в момента.

А тя е следната: Поемете отговорност за действията си, като приемете обратно акциите от Златкова! Фалирането на отбора се случва в много по-голяма степен заради вас, отколкото заради нея. Едновременно с това, очакваме оставките на всички замесени с казуса от страна на общината - членовете на Спортната комисия, начело с нейния председател Йордан Георгиев, Андрей Рунчев и не на последно място – Димитър Николов.

А на последно място: предупреждаваме Николай Тодоров да не си и помисля да се презентира повече или да прави нещо от името на привържениците на Нефтохимик."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички