Фенове с нацистки поздрав на корицата на Боби Михайлов във Фейсбук (СНИМКА)


Фенове с нацистки поздрав на корицата на Боби Михайлов във Фейсбук (СНИМКА)
Снимка: Колаж на SportLive

4253 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов си създаде страница във Фейсбук, на която смята да информира футболната общественост за дейността си начело на българския футбол. Още с първите си стъпки в социалните мрежи обаче Боби Михайлов "сгази лука", така да се каже...

Борисав Михайлов, или съответно човекът, назначен да поддържа Фейсбук страницата му, сложи снимка на родни фенове за своя корица. SportLive обаче видя, че на въпросната снимка присъстват лица, които са отправили нацистки поздрав с протегната дясна ръка напред.

В целия Европейски съюз важи забрана за нацистки и фашистки символи и лозунги. И още: сред привържениците на снимката, публикувана във Фейсбук страницата на Борислав Михайлов, присъства и знаме с лика на Христо Луков, който е бил ръководител на профашистката организация Съюз на българските национални легиони.

Припомняме, че през есента на 2019 година се разрази расистки скандал на Националния стадион "Васил Левски" по време на двубоя между България и Англия, след който Михайлов си подаде оставката като президент на БФС. Тогава по трибуните отново имаше нацистки символи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички