Една победа в 10 мача: И 10 от Арда измъчиха ЦСКА 1948 (ВИДЕО)


Една победа в 10 мача: И 10 от Арда измъчиха ЦСКА 1948 (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

976 0

ЦСКА 1948 и Арда поделиха точките в предпоследния двубой от първия плейофен кръг в Първа лига (1:1). Възпитаниците на Валентин Илиев имаха предимство заради червен картон на Борислав Цонев в 65-ата минута, но така и не успяха да изковат втори успех през 2024 г.

ЦСКА 1948 не успя да победи

До почивката Арда имаше преднина от попадение, след като поведе чрез Офор в 27-ата минута. Чрез него нигериецът събра 2 попадения и още толкова асистенции в рамките на 6 мача с екипа на южняците. 

Седем минути преди Цонев да бъде изгонен - Педриньо изравни чрез попадение от статично положение. Това се оказа последният гол в двубоя, а сред големите "грешници" за домакините е Сердюк. 

Украинецът бе пуснат на почивката и след само 180 секунди рикошет в левия страничен стълб прати топката в краката му, но той я изстреля в аут от три метра. 

По този начин приключи серията от победи над Арда - кърджалийците изгубиха с 0:3 и 0:1 предходните две срещи от съперника през сезона, а в началото на календарната година ЦСКА 1948 се наложи с 1:0 и в контрола. 

Възпитаниците на Валентин Илиев обаче остават с една официална победа в рамките на 10 срещи през календарната година. Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Още: ЦСКА 1948 - Арда и Берое - Етър затварят първия плейофен кръг в Първа лига

Добрин Гьонов представи България при важни разисквания за развитието на европейския футбол

Край! Емил Гъргоров "окачи бутонките" на 43 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички