Домусчиев нареди: Черните овци да се изведат от стадото!


Домусчиев нареди: Черните овци да се изведат от стадото!

4068 0

"Навсякъде има черни овци, които трябва да се изведат от стадото", каза по повод футболното хулиганство собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев, предаде БГНЕС.

Повод за думите му бяха ексцесиите на запалянковците по време на мача Левски-ЦСКА.

"Според мен трябва да се вземат много сериозни мерки срещу хулиганите и престъпниците по стадионите. Навсякъде има черни овци, които трябва да се изведат от стадото. Левски нямат представител в Изпълкома, но не са ощетени като решения. Ще настоявам за сериозни мерки, ако се стигне до тази тема и се включи в дневния ред. То няма да касае само Левски, а всички, които имат агресивни привърженици. Тези, които искат да чупят ще чупят навсякъде, но трябва да се взимат мерки. Според мен и полицията трябва да си свърши работата, защото това е хулиганство. После и ние, клубовете, трябва да намерим форма за предотвратяване на подобни неща", каза Домусчиев.

По повод темата за селекционера на България Любослав Пенев, Домусчиев коментира: "Ако това ви интересува, не е имало тема за Любослав Пенев. Не може решенията да се взимат от днес за утре, затова не е имало подобна тема. Обсъждахме процедурни неща, касаещи наредби и правилници".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички