Добрев: Гъргоров и Старокин надали ще изкарат 90 минути


Добрев: Гъргоров и Старокин надали ще изкарат 90 минути

1302 0

Спортният директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев сподели пред "Тема Спорт" очакванията си за мача с ЦСКА утре, неделя, 1 март.

"Двубоят ще е много тежък и за двата отбора. Надявам се Локо да излезе пределно мотивиран и амбициран. Ще гоним победата от първата минута. Няма да е лесно както на нас, така и на ЦСКА. Мисля, че след като се срещат два добри отбора, на първо място трябва да е футболът, а не нервите и разправиите. Дано хората останат доволни и да дойдат повече на стадиона", заяви Добрев.

"ЦСКА проведе доста дълъг лагер в Турция, но нямахме възможност да ги наблюдаваме на живо. Следяхме само резултатите им. Трудно обаче можем да се изненадаме едни други. Отборът, който влезе в двубоя с по-голямо желание и агресия, ще има по-голям шанс да победи".

"Вярвам, че Старокин и Гъргоров ще вдигнат нивото на нашия отбор. Разчитаме много на тях. Те обаче надали ще могат да изкарат по 90 минути. И в трите оставащи мача от редовния сезон ще се хвърлим за трите точки. Не степенуваме срещите по важност", добави той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички