Дясната ръка на Боби Михайлов: Нямам за цел да ставам президент на БФС


Дясната ръка на Боби Михайлов: Нямам за цел да ставам президент на БФС
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2500 0

Дясната ръка на Борислав Михайлов - Христо Запрянов, няма да се кандидатира за президент на БФС. Това заяви самият той пред "България Днес".

Смяташе се, че той ще е подставено лице на Михайлов на конгреса

Неговото име беше спрягано като един от възможните кандидати за поста на Михайлов след оставката му. Той обаче не желае да участва на изборите на 15 март. Тогава ще се проведе извънреден конгрес на футболната ни централа.

Той има много предложения за други проекти

"Категорично няма да бъда кандидат за президент на БФС. На този етап важното е да се организира конгресът. След това ще видим как ще се развият събитията", заяви заместник-изпълнителният директор на БФС пред изданието.

Запрянов има други планове

"Имам планове и интересни предложения за в бъдеще. Целта ми в никакъв случай не е да ставам президент на БФС. Не съм влизал в контакт с нито един клуб. Казвам го, защото процедурата изисква всеки кандидат да бъде издигнат от поне един клуб. Но аз нямам такива намерения", допълни той.

На този етап няколко са потвърдилите, че ще участват на изборите за наследник на Михайлов. Това са Димитър Бербатов, Христо Крушарски, Георги Градев, Илиян Стоянов и Манол Иванов. Възможно е към тях да се присъедини и Красен Кралев. А ето как от БФС вбесиха феновете и те заговориха за нов протест. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички