Дерменджиев: Има интерес към мен, но не от България, чакам удобен момент


Дерменджиев: Има интерес към мен, но не от България, чакам удобен момент
Снимка: Getty Images/Guliver

2927 0

Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че е имал трудности при контролирането на съблекалнята на "орлите". Той добави, че е убеден, че клубът ще продължи да записва успехи, а също така загатна, че към него има интерес, но не от България.

"Трудно ли се контролира съблекалня с толкова различни характери? Да. Това е един изключително труден момент, защото има футболисти, които искат постоянно да играят. Но в разговори ги убеждавах, че има игрово време за всички, и постигнахме добро разбиране. И на базата на колектива успявахме да печелим и да вървим напред", каза специалистът пред "Блиц".

"Проектът на братя Домусчиеви е изключително успешен и съм убеден, че ще продължи да е такъв. Лудогорец вече разполага с отлична база, изграждането продължава. Клубът вече е с реноме в Европа, което сам си изгради. Лудогорец е наложена марка на Стария континент, отборът е познат. Твърдо вярвам, че ще прескочи групата в Лига Европа. За момента се представя много добре. Видяхте, че имаше много мнения за гостуването на Истанбул Башакшекир - че са по-добър тим, но видяхте, че Лудогорец за малко щеше да си тръгне с трите точки. Срещу Хофенхайм победата е заслужена", добави Дерменджиев.

"В момента съм при семейството в Пловдив. Колко време мисля да почивам? Едва ли ще е дълго. Има раздвижване около мен, което е извън България. Просто изчаквам по-удобен момент", довери още бившият старши треньор на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички