Даниел Моралес: Няма как да биеш Левски без качество


Даниел Моралес: Няма как да биеш Левски без качество
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1575 0

Наставникът на Ботев Враца Даниел Моралес похвали качеството, отношението, дисциплината и желанието на своите футболисти след успеха над Левски.

Моралес отличи работната етика на играчите си след триумфа във Враца срещу слабопредставилия се столичен тим.

„Най-добрата емоция е, когато тези хора, феновете идват на стадиона и се радват. Днес успяхме да ги зарадваме. Не само това, а и дадохме и възможност да видят бъдещето на Ботев Враца. Знам, че това не е всичко, което можем, но с това отношение и старание на момчетата стигнахме до заслужена победа срещу Левски”, започна Моралес.

„Знаем младостта при нас, но се стараем. Дори преди мача говорехме, че ще дойде голям отбор за тях. Много мразя да правя разлика между нас и другите. Имахме стабилна защита, както и с Арда. Играхме с добри контраатаки. Като отбор си знаем възможностите. Не мога да кажа, че сме направили страхотен мач. Виждам поведението от тях, и когато го виждам, и аз се радвам. Поздравления, но не е достатъчно. Ако те искат по-голяма врата да се отвори, ето сега. Ти трябва да се покажеш във футбола. Стояхме добре. Не можеш да надиграеш Левски без качество. Когато ритахме топката напред, не ми харесваше”, завърши Моралес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички