ЦСКА 1948 в столично дерби срещу закъсал и нуждаещ се тим, насочил се към дъното


ЦСКА 1948 в столично дерби срещу закъсал и нуждаещ се тим, насочил се към дъното
Снимка: БГНЕС

2389 0

След неубедителните резултати (равенството с Хебър и поражението от Крумовград) финалистът за Купата на България от миналия сезон ЦСКА 1948 се върна на победния път. Столичани победиха трудно Етър с 1:0, а сега се изправят срещу друг отбор от София. Става въпрос за Славия, като "белите" се намират в криза от резултати - три загуби и едно равенство в последните четири двубоя.

Славия и ЦСКА 1948 се нуждаят от точки в дербито от efbet Лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това слабата форма на Славия да приключи и те да спечелят трите точки при домакинството си в столичното дерби е 4,00, докато ставката за втора поредна победа на сметката на ЦСКА 1948 е 2,15. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двата отбора се изправят един срещу друг в понеделник, 28-и август, от 20:30 часа.

Въпреки че е в ролята на фаворит, ЦСКА 1948 всъщност играе трудно срещу този опонент. "Червените" са в серия от четири поредни официални мача без победа, като в тях са допуснали и две поражения. В последните три мача между тези опоненти са паднали общо пет попадения. В три от последните им четири сблъсъка пък се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли ЦСКА 1948 и Славия голово шоу?

Коефициентът на efbet за това в четвърти пореден сблъсък между тези съперници да има под 2,5 попадения е 2,05, докато за над 2,5 гола е 1,80. Съответно ставката пък за това и Славия, и ЦСКА 1948 да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,88, докато за няма гол/гол е 1,97.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички