ЦСКА 1948 отбеляза "75 години ЦСКА", НО: Загуби драматично от Славия (ВИДЕО)


ЦСКА 1948 отбеляза "75 години ЦСКА", НО: Загуби драматично от Славия (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3649 0

Третият в подреждането на Първа лига ЦСКА 1948 допусна поражение от Славия с 0:1 като домакин. По този начин "червените" остават с 59 точки, а Левски може да ги доближи на два пункта, ако спечели срещу Локомотив Пловдив.

"Белите" пък се изкачиха до шестата позиция и по този начин ще попаднат в първата шестица в плейофите, освен ако "смърфовете" не победят Левски в дербито на стадион "Локомотив".

Преди началото на двубоя от ЦСКА 1948 отбелязаха "75 години ЦСКА" и запечатаха момента със снимка.

Двата тима изиграха здрав сблъсък, в който и Славия, и ЦСКА 1948 можеха да стигнат до успеха. Единственото попадение падна чак две минути преди края на редовното време.

Тогава Галин Иванов центрира в наказателното поле, бранител на домакините не се намеси много добре и свали топката за Емил Стоев, който веднага стреля и се разписа от границата на наказателното поле.

За ЦСКА 1948 предстои участие в плейофната фаза, като в първата си среща ще се изправи срещу отбора, който завърши на четвърто място. Към момента това е Левски. Ако Славия остане шести пък, ще се изправи срещу първия тим, който към момента е Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички