Черно море търси победа с разлика над гранда Динамо (Минск)


Черно море търси победа с разлика над гранда Динамо (Минск)

1802 0

В Черно море са крайно амбицирани да преминат в следващия предварителен кръг на Лига Европа. Варненци днес се изправят срещу сериозен съперник в лицето на Динамо (Минск) и добре осъзнават важността на сблъсъка. Все пак "моряците" се надяват да се представят на високо ниво и да се наложат над белоруския тим с убедителна победа.

Черно море потегли с група от 19 футболисти, тъй като до последно ще се чака жълтата карта на Хуан Мануел Вареа. Аржентинецът все още е без права и ако все пак бъде картотекиран, един от останалите играчи ще отпадне от състава.

Никола Спасов се връща към схемата с четирима защитници в линия и ще нареди своите в 4-2-3-1. На вратата ще застане Георги Китанов, който дълго време лекуваше травма. В отбрана ще започнат Стефан Станчев отдясно, Колибали и Паланков, а вляво ще е Михаил Венков. В средата на терена ще си партнират Марк Клок, Марчин Буркхард, а малко пред тях ще е Мехди Бурабия. По крилата ще действат Матиас Курьор и Симеон Райков, а атаката ще води Вилиян Бижев.

При пристигането си на българска земя в Динамо се притесниха от 35-те градуса, които показваше термометърът на летището, но на улицата жегата не се усещаше. Около 50-ина фенове пристигнаха заедно с отбора във Варна.

Съперникът на Черно море знае, че всяко подценяване ще ги остави извън турнира. В редиците на Вук Рашович се усеща напрежение и сериозно отношение към сблъсъка. Въпреки това наставникът на Динамо демонстрира спокойствие и самочувствие преди мача. Според него тимът му може да бъде наречен фаворит.

Вероятни състави:

Черно море: Китанов, Буркхард, Станчев, Паланков, Кулибали, Клок, Бурабия, Курьор, Райков, Бижев

Динамо (Минск): Гутор, Политевич, Витус, Концевой, Бангура, Корзун, Едигарян, Адамович, Биков, Рассадкин, Бечирай

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички