Черно море привлича цял отбор нови през лятото


Черно море привлича цял отбор нови през лятото

952 0

Никола Спасов ще продължи да води Черно море и занапред, както самият той обяви, но ще разчита на изцяло обновен състав за новия сезон. На "Тича" планират да привлекат поне 10 попълнения през лятото, като бройката им зависи в голяма степен от това колко от тези, на които им изтичат договорите, ще се навият да ги подновят, пише "Тема Спорт".

В щаба на "моряците очакват отговор от Марк Клок, Стенио, Бакари, Симеон Райков и Михаил Венков. Тримата чужденци обаче на този етап не са никак склонни да преподпишат и по всяка вероятност ще последват съдбата на Матиас Курьор, който си намери клуб в чужбина и напуска като свободен агент. Интерес към тях не липсва.

Според запознати, за Клок напират отбори от родината му Холандия, Белгия и втора Бундеслига. Стенио е желан от португалски и румънски клубове, а Бакари може да се завърне в Испания.

Към вече освободените Борислав Стойчев и Иван Маркович пък тези дни официално ще се присъединят Педро Еуженио и Живко Петков. Нов договор няма да бъде предложен и на малийския бранител Мамуту Кулибали, а под въпрос е оставането на Александър Чанович и Тодор Паланков. Освен това е твърде възможно юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев да бъдат преотстъпени в други отбори, където да трупат опит.

Никола Спасов вече усилено работи по селекцията, като желанието му е да привлече поне двама централни защитници, един бек, трима вътрешни халфове, плеймейкър, крило и двама нападатели. Новите ще бъдат както от България, така и от чужбина. Водят се разговори с много мениджъри, като едно е ясно - всички ще бъдат свободни агенти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички