Черно море не капарира второто място след равенство срещу Пирин, всичко зависи от ЦСКА (ВИДЕО)


Черно море не капарира второто място след равенство срещу Пирин, всичко зависи от ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Velizar Eremiev / LAP.bg

670 0

Пирин Благоевград и Черно море завършиха 0:0 на стадион "Христо Ботев" в мач от последния редовен 30-ти кръг в Първа лига. Успех днес можеше да донесе на Илиан Илиев и отбора му рекордна победа в историята на клуба - най-много за един сезон.

На "моряците" има трябваше победа, за да си гарантиран второто място преди плейофите с победа. Сега обаче ще трябват да чакат хикс или загуба от ЦСКА срещу Арда в Кърджали, за да запазят мястото си.  Домакините са 12-ти о във временното класиране с 30 точки, на 2 пред Локомотив Софи, като водят битка за оцеляването си в елита.

Първото полувреме бе сравнително равностойно, като и двата тима имаха шанс да се разпишат. Васил Панайотов и Пабло Гарсия създадоха опасности още в началните минути. А в 23' варненци имаха сериозни претенции за втори жълт картон за Айуб Абу, който бе сменен на полувремето.

Малко след това бе най-добрата ситуация за домакините за първата част, като  Юго Комано се възползва от центриране в наказателното поле, но нападателят на "орлетата" стреля над вратата.

И през второто полувреме не се промени особено ситуацията.  В 55' Илиан Илиев-младши се възползwа от пас на Васил Панайотов в наказателното поле, но защитата на Пирин се справ.

В 68' Евгени Георгиев премина покрай двама футболисти на Черно море, но последвалият изстрел мина над вратата. Малко преди края Черно море бе близо до гола, но Венцислав Бенгюзов отклони изстреляната топка от Васил Панайтов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички