Царско село остана на секунди от сензацията срещу Черно море - "цирк" в края на мача от Първа лига


Царско село остана на секунди от сензацията срещу Черно море - "цирк" в края на мача от Първа лига
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1317 0

Царско село бе на секунди от сензационна победа като гост над Черно море, след като водеше с 1:0 до добавеното време. В крайна сметка обаче тогава домакините получиха правото да изпълнят дузпа и изравниха. Това ги оставя на 4-то място във временното класиране на Първа лига с 23 точки от 13 мача, докато Царско село остава последен с 10 пункта от 14 срещи.

В края на мача двата отбора получиха по един червен картон, след като се стигна до сериозно напрежение и физически сблъсъци между играчи на терена. Милан Йокич и Родриго си размениха удари и предизвикаха намесата и на съотборниците им. "Циркът" завърши с директни червени картони за двамата и с жълт за Сердюк.

Именно той бе точен и от дузпата, за да спечели точката за своя тим. 11-метровият наказателен удар бе отсъден заради неразбирателство в отбраната на гостите. Попадийн остави една топка за вратаря, но той закъсня и Сердюк го изпревари, грабвайки топката. Това накара Янко Георгиев да го събори в наказателното поле и да извърши нарушение.

Пред това пък Царско село бе повел в 53-ата минута, когато на контраатака Лукас Диас комбинира с Ален Стеванович, който бе изпуснат от Цветомир Панов. След това играчът на Царско село стреля добре по диагонала по земя и вкара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички