Броят на бегълците от Марек нарасна до осем


Броят на бегълците от Марек нарасна до осем

1421 0

Шести играч на Марек реши да разтрогне договора си с клуба и да опита късмета си в друг тим. Дупничани се разделиха по взаимно съгласие с един от офанзивните си полузащитници Димитър Илиев, пише "Тема спорт".

Роденият в Кюстендил 26-годишен футболист бе привлечен в Марек в края на юли миналата година и игра в почти всички мачове. Това е шестият играч, който си тръгва тази зима след Емил Михайлов, Димитър Андонов, Димитър Димитров, Петър Тончев и Кристиян Петков. Очаква се "Бончук" да напусне и Еньо Кръстовчев. От Марек обявиха, че засега очакват двама нови за старта на подготовката на 12 януари.

"Меридиан мач“ добави още един обмислящ напускане на тима. Това е Марио Близнаков, който е възможно в близките дни да разтрогне договора си по вина на клуба заради неизплатени заплати.

Така халфът ще стане свободен агент и може да си избере без проблем новия отбор. Близнаков може да последва някои играчи, които вече си стягат багажа от Дупница. Той е спряган за завръщане в Пирин (Гоце Делчев), който се бори за промоция в професионалния футбол, както и за трансфер в трета австрийска дивизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички