Ботев (Враца) с класически нокаут над Витоша (Бистрица)


Ботев (Враца) с класически нокаут над Витоша (Бистрица)
Снимка: Фейсбук страница на Ботев Враца

1764 0

Ботев (Враца) победи Витоша (Бистрица) с 3:0 в мача от 27-ия плейофен кръг Група А на Втората осмица в Първа лига. За успеха спомогнаха голове на Валери Домовчийски и Петър Атанасов и автогол на Румен Гьонов.

Мачът беше важен и за двата тима, заради разпределението на местата зад лидера Етър. На този етап Ботев е втори с 34 точки, а Витоша е на 6 пункта зад него. Етър има 43 точки, а аутсайдерът Верея е с едва 6 пункта.

Врачани, които играха в този мач с черни екипи в чест на починалия техен бивш играч и треньор Емил Маринов, разпечатаха вратата на Витоша в 43'. В ситуацията Петър Атанасов комбинира с Домовчийски, който от точката на дузпата отправи изстрел. Топката премина през няколко играчи и влетя в мрежата на Василев за 1:0.

Вторият гол падна малко след почивката, когато след изпълнение на фаул Симеон Мечев центрира, а в опита си да изчисти гьонов прати топката в своята врата. В 67' Атанасов направи преднината на Ботев класическа, след като от фаул прати топката в десния ъгъл на вратаря.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички