Ботев Пд разби Локо София, който ще се бори за оцеляване - комична случка и скандал белязаха разгрома (ВИДЕО)


Ботев Пд разби Локо София, който ще се бори за оцеляване - комична случка и скандал белязаха разгрома (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

889 0

Ботев Пловдив разби Локомотив София като гост с 0:4 в последния 30-и кръг от редовния сезон на Първа лига.  Уме Емануел откри в 19', като се разписа и в края на частта. През второто полувреме Дилан Мертенс вкара също две попадения.

"Железничарите" ще играят бараж за оставането си в елита. Ботев Пловдив няма да е в топ 6, но ще се бори за седмото място, което дава право на бараж в Европа.

Още от началото гостите бяха по-добрият отбор, като имаха по-сериозни положения, но чак в 19' бе открит резултатът. Дилан Мертенс пусна към Константинос Балоянис, а той върна към Уме Емануел, който се разписа за 0:1.

През второто полувреме се стигна до леко комична ситуация. Акере опита да симулира контузия, за да се забави времето и дори изглеждаше, че има нужда от носилка. След това обаче се изправи и сам напусна терена, а Никола Попов му даде жълт картон, който е пети негов за сезона.

В 65' пловдивчани вкараха трети гол, като Секулич се справи с двама играчи на Локо София, пусна пас към Мохамед Брахими, който намери Дилан Мертенс, а нидерландецът вкара красив гол за 0:3. 3 минути след това вкара още едно попадение за крайното 0:4.

При резултат 0:2 пък агитката на Локомотив София напусна стадиона в столичния квартал "Надежда", след като влязоха в сериозен спор с охраната на съоръжението, което доведе до решението им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички