Бойко Борисов е шампион на България! Капитанът на "тигрите" вдигна трофея пред 1000 души (СНИМКИ)


Бойко Борисов е шампион на България! Капитанът на "тигрите" вдигна трофея пред 1000 души (СНИМКИ)
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6237 0

Витоша Бистрица стана шампион на България при ветераните по футбол. На новоизградения стадион "Христо Ботев" в Пловдив бе сломен местният Ботев с 5:3. По трибуните имаше над 1000 зрители, събрали се за срещата.

С капитанската лента бе Бойко Борисов, като той изведе "бистришките тигри" до зрелищния успех. След срещата пък му бе връчен трофеят и той отиде да го отпразнува със своите съотборници.

Резултатът бе открит от Витоша Бистрица чрез Николай Николов още в 7-ата минута. Още преди да са изминали и 10 минути след първия съдийски сигнал обаче паритетът бе възстановен - Александър Стойчев (Легендата) изравни.

Все пак гостите от Бистрица успяха отново да вземат аванс до края на полувремето, и то от две попадения. Светослав Петров в 32-рата и Николай Ниоклов в 36-ата осигуриха резултат от 3:1 на почивката.

След почивката Витоша продължи да доминира и Венцислав Бонев вкара за 4:1 в 43-тата минута. Малко след това пък Николай Николов осъществи хеттрик, като вкара 11-метров наказателен удар.

Любопитното бе, че тогава привърженици по трибуните започнаха да скандират "Бойко, Бойко". Желанието им бе той да изпълни наказателния удар, но това не се случи, като Николов имаше възможност да реализира хеттрик.

Загубата за "канарчетата" стана по-достойна с напредване на времето, като те реализираха още две попадения (в 56-ата и в 75-ата). В края зрителите останаха доволни от осемте попадения и изпратиха с аплодисменти участниците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички