Божинов започва новия сезон като играещ помощник-треньор


Божинов започва новия сезон като играещ помощник-треньор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9037 0

Валери Божинов става част от екипа на Славко Матич и вече ще е играещ помощник-треньор на Септември София. Нападателят е част от клуба още от миналия сезон, като не пропусна да похвали наставника на тима.

"Имаме един от най-добрите треньори, с които съм работил", заяви Божинов. Двамата вече имат няколко месеца съвместна работа, след като сръбският специалист пое тима през зимната пауза.

"Добър психолог, не се шегувам, а стилът му се доближава до Гуардиола и Шави, бил е на стаж при тях. Нашият стил е такъв – да надиграваме отборите, да се наслаждаваме по време на мач", добави бившата звезда на Манчестър Сити, Ювентус и Парма.

Матич и Божинов явно си допадат и по характер, а това си пролича през лятото. Те повдигат настроението в съблекалнята, а в последно време дори посрещнаха новите в клуба със специална музикална задача. Новопривлечените трябваше да изпеят няколко песни, а всичко започна с хита на Славка Калчева – "Бяла роза".

Така явно Божинов е решил, че може да научи доста в треньорския занаят от сърбина и е последвало решението да стане помощник-треньор.

Вижте как се развива синът на нападателя!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички