Боби Михайлов: Казах на Венци Стефанов да си гледа отбора


Боби Михайлов: Казах на Венци Стефанов да си гледа отбора

3024 0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е скастрил президента на Славия и член на Изпълкома - Венцеслав Стефанов, заради критиките му в публичното пространство срещу националния селекционер Любослав Пенев.

Стефанов призова Пенев да бъде сменен, след двете загуби в евроквалификациите от Хърватия и Норвегия, но на днешното си заседание Изпълкомът реши да остави специалиста начело на тима. Стефанов не се яви на заседанието.

"С Венци Стефанов се чухме по телефона, казах му да си гледа отбора и треньора. Той е в Русия, имах пълномощно от него", обясни Михайлов на специално организиран брифинг след Изпълкома.

"Ние смятаме, че Любо Пенев е млад треньор и му даваме шанс да продължи. Неподходящо е времето за смени. Всичко бе много диалогично и професионално. Това е материалът, с който разполагат треньорите. Слаба е формата на играчите. Това е основното. Мен ме притеснява обаче, че не показваме агресия. Има кой да каже на Любо грешките. Никой не се бърка на треньорите. Това е моята политика и всички я спазват", каза още Борислав Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички