Боби Михайлов изуми за финал - хвърли грозна атака срещу Бербатов и отсече: Горд съм


Боби Михайлов изуми за финал - хвърли грозна атака срещу Бербатов и отсече: Горд съм
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8851 0

Бившият президент на Българския футболен съюз (БФС) - Борислав Михайлов, каза прощални думи, след като оставката му бе приета. Той призна, че е горд от всички служители на родната централа и подчерта, че се е пречело на това българския футбол да се развива. Ето какво точно каза човекът, който бе начело на футбола ни 18 години:

"Уважаеми приятели, скъпи гости, днес, 15 март, се навършват точно 100 години от Конгреса, в който България е приета във ФИФА. Навръх тази годишнина всички ние, хората, които работим за българския футбол, сме принудени да се съберем по повод, причинен от яростна агресия, клевети и агресия с цел подмяна на демократично избраното ръководство на БФС. Всякакви опити да се лепне петно, да се задрасква, да се обижда, особено неморални.

Извинявам се, че гостите, че пред собствените им очи е саботирана работата на честно избраното ръководство. Изпращат се доноси до световните централи. Това, което се случваше в последните години, беше футбол по време на холера. Пречеше ни се да развиваме и пазим футбола от вмешателства и външни намеси.

Още: Иван Велчев - Кюстендилеца не прости на БФС и Борислав Михайлов и на сбогуване

Горд съм с цялата администрация и всички служители на Българския футболен съюз. Колкото и да се отрича, никой не може да отрече постигнатото от това ръководство на БФС. Разкрил съм купищата реверанси към всички клубове от всички дивизии. Не съществува ненаказано добро. Виреят демагози, но всеки е свободен сам да определя собствения си морал. Винаги съм вярвал, че качеството не трябва да се концентрира на едно място, а да бъде навсякъде във всички нива на пирамидата" - започна той.

Борислав Михайлов нападна Димитър Бербатов и екипа му за финал

Димитър Бербатов бе нападнат от Борислав Михайлов

А за финал обяви, че "революционерите" не били разбрали, че на българския футбол му трябва не революция, а мир и обединение. Той ги обвини и за "грозната революция на улицата". Ясно е, че се визира Димитър Бербатов и неговият екип ("Р-Еволюцията е тук").

"Именно затова във всички години съм се стараел да откликна да помогна на клубовете. Няма как да благодаря на онези "революционери", които не разбраха, че на футбола не му трябва революция, а мир и обединение. Същите онези предизвикаха грозна революция на улицата и в който ви благодаря, нека Господ ви пази и честит юбилей" - завърши Михайлов. Коментар на случващото се и всичко с картина и звук - ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Конгреса на БФС и избора на нов президент (ВИДЕО).

Официално: Оставката на Борислав Михайлов бе приета с ОГРОМНО мнозинство

Георги Градев пред Sportlive.bg: От УЕФА са спрели крилото над Борислав Михайлов, има и отправено предупреждение

От УЕФА и ФИФА се скъсаха да хвалят Борислав Михайлов - ще разчитат на него и в бъдеще

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички