Благо Георгиев се завръща в "А" група?


Благо Георгиев се завръща в "А" група?
Снимка: Getty Images

2767 0

Бившият национал на България Благой Георгиев може да се завърне в родния си тим Славия, твърди "7 дни спорт". 34-годишният халф за последно носеше белия екип през 2008 г., когато се завърна за кратко на стадиона в "Овча купел".

Дълги години Георгиев играе зад граница, като мина през Дуисбург, Цървена звезда, Алавес и руските Терек, Амкар и Рубин, където е и в момента. Благо е признал на президента на Славия Венцеслав Стефанов, че ще се завърне в клуба, но на този етап това изглежда по-вероятно да стане през лятото, пише изданието.

Ако Георгиев отново облече екипа на "белите", то това може и да бъде последният му сезон като професионален футболист. Той вече е взел решение да се насочи към мениджърското поприще, след като окачи бутоните на пирона.

Вчера пък "Спорт Експрес" писа, че австралийският Сидни е сред кандидатите за подписа на опитния играч. Благой Георгиев не бил доволен от статута си в Рубин и може да напусне още този месец.

Българинът е обект на интерес и от страна на други руски тимове от елита. Според изданието, още не е отпаднала възможността той да замине на първи зимен лагер с настоящия си тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички