Бивш защитник на Славия продължава кариерата си в Италия


Бивш защитник на Славия продължава кариерата си в Италия

1147 0

Бившият защитник на Славия Живко Атанасов ще продължи кариерата си в Италия, съобщава „Тема спорт“. Бранителят подписа с третодивизионния Юве Стабия за 1,5 години.

За трансфера посредничи футболният мениджър Мустафа Майез, който ще се опита да осъществи още една сделка с българин там. Става дума за Александър Колев от Ботев. Той обаче засега няма желание да играе в Юве. Тимът е в група „С“ на Лига Про, като заема 10-о място с 20 точки в класирането.

Самият Атанасов пък заяви, че е впечатлен от базата на тима. Треньор на тима е Нунцио Дзаветиери, който в периода, когато бе начело на Бари, привлече бившия левскар Жоао Силва. Живко Атанасов бе освободен от „белите“ в началото на октомври миналата година. През юли той си тръгна от Черно море, с който спечели Купата на България.

В същото време стана ясно, че още един централен защитник ще напусне „Овча купел". Това е Пламен Крачунов. Централният бранител беше привлечен от „белите“ през миналото лято, като изигра осем двубоя с екипа на първия състав. Очаква се преди старта на пролетния дял в „А“ група столичани да вземат двама нови защитници, като има вероятност един от тях да бъде руснак. В момента в сърцето на отбраната столичани разполагат с Димитър Пиргов и Стефан Велков. Не е изключено Крачунов да се завърне в Локомотив (Пловдив). У нас той игра още и за ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички