БФС вади отбор от "Б" група заради уговорен мач


БФС вади отбор от "Б" група заради уговорен мач

1255 0

Скандалът, в който се замеси почти цялата "Б" група след взаимните обвинения в уреждане на мачове и влияние върху съдии, очевидно няма да се размине само с шум в медиите. По информация на "Меридиан Мач" в БФС вече подготвят изключително тежки наказания по случая. Изчакват се окончателните резултати от проверката, с която се зае прокуратурата, за да бъдат официализирани санкциите.

Президентът Борислав Михайлов е твърдо решен да "реже глави” , което не изключва да имаме изваден отбор от втората ни професионална дивизия.

Във футболните среди вече се коментира такъв сценарий, като най-често се споменава името на Пирин (Разлог), който бе обвинен, че срещу 12 000 лева е "дал мача на Верея", за да му помогне в битката за спасение.

На разпити са били привиквани шефовете на клубовете, които са забъркани в скандала. Имало е разговори и с играчи, като според непотвърдена официално информация, някой от тях се е "пропукал" и е направил уличаващи признания.

Не е изключено, ако следователите се забавят със събирането на доказателства, решението да бъде отложено, но има вариант, при който още през следващата седмица от футболната ни централа ще излязат с официална позиция за наказания по случая.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички