Бербатов: Михайлов отлага изборите в БФС, за да се подготвят всички схеми за манипулации


Бербатов: Михайлов отлага изборите в БФС, за да се подготвят всички схеми за манипулации
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1093 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов смята, че Борислав Михайлов и Българският футболен съюз умишлено отлагат изборния конгрес, за да се "подготвят с всичкети си схеми за манипулации". Както е известно, след оттеглената оставка на Михайлов беше отменен насроченият конгрес за 25 юни, като следващите избори се очаква да се състоят през март догодина.

"Ясно е защо не се иска конгрес сега. Има нужда от време за подготовката на конгрес, но не какъв да е конгрес, а от техния вид. Във футболните среди се знае какви конгреси се правят и как се печелят. Хората по регионите ни разказаха", започна Бербатов.

"Та затова се иска повече време, не за друго. Чисто административно и организационно един месец е напълно достатъчен, за да се подготви нормален, честен и прозрачен конгрес.

Защо първото нещо, което се направи след оттеглената оставка, бе да се отмени редовно свиканият и вписан в Търговския регистър за 25 юни 2021 г. конгрес? Защото нямаше да им стигне времето, за да се подготвят с всичките си схеми за манипулации", добави още той пред "24 часа".

Темата продължава и в тези материали!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички