Бербатов: Аз съм късметлия, че имах възможност да играя и до 35 години


Бербатов: Аз съм късметлия, че имах възможност да играя и до 35 години
Снимка: БГНЕС

1216 0

Българският нападател Димитър Бербатов бе отличен за цялостен принос към българския футбол по време на церемонията за "Футболист на футболистите".

Бербо сподели, че все още не се е отказал и иска да продължи да играе. "Човек като стане на 36, става изключително трудно, конкуренцията е голяма, все неща, които са известни на всички. Но желанието за игра все още го има в мен и ако има нещо и излезе, ще го грабна", сподели нападателят. 

"Краев на колко години е, 19? Аз съм на 36. Но е хубаво, когато общувам с млади хора, и тук, и във фондацията, и се чувствам все още и аз млад по дух. Поканата, която отправиха и наградата, която получих, удоволствие за мен е, разбира се. Показва, че това, което се стремя да правя, свързано с младите деца, се забелязва. Още е рано да се дават конкретни определения на момчетата, не трябва да се обременяват с такива определения. Постигнаха успех юношите, отиват на Европейско, сцена, на която могат да покажат какво могат, да ги забележат и да си осигурят едно по-добро бъдеще. Всички имат качествата да станат още по-добри футболисти, единствено от тях зависи дали ще успеят", коментира той.

"Единственото интересно в момента е мачът, който организирам. Предполагам, че е достатъчно интересен за всички хора. Паралелно с това, разбира се, се опитвам да видя дали може да се намери нещо като опция за мен за още една година, но реалността е такава, че човек като стане на 36, аз съм късметлия, че имах възможност да играя до 35 години".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички