Балъков се кани да бие ЦСКА с детската градина


Балъков се кани да бие ЦСКА с детската градина

889 0

Красимир Балъков се изрепчи, че ще ие ЦСКА в утрешното гостуване на "Българска армия" въпреки множеството проблеми, които има със състава. Мачът е днес от 18,00 чака, а Литекс пристига без Данило Асприля, Илия Миланов, Антон Недялков и Александър Цветков. Травма в в глезена срещу Лудогорец получи и халфът Петрус Бумал, който също пропуска мача. Националът Кристиян Малинов през седмицата се възстанови от травмата си, но на практика халфът има много малко тренировки с основната група и участието му е под въпрос.

В групата за мача Балъков отново ще вземе няколко талантливи момчета от Академията. 17-годишният Александър Георгиев направи своя дебют в „А“ група миналата седмица при победата над разградчани и сега отново ще се разчита на него, както и на Емил Петров, Пламен Гълъбов и триото младоци в нападение Георги Минчев, Кирил Деспдов и Милчо Ангелов.

"Вярвам, че срещу ЦСКА ще играем това, на което сме способни. Момчетата понатрупаха опит, демонстрираха досега характер в подобни битки и съм уверен в техните възможности. През сезона показахме, че именно срещу силните играем най-силно. Не се съмнявам, че футболистите ще дадат всичко за да завършим по подобаващ начин шампионата. На "Армията" отиваме да играем футбол и да спечелим“ заяви Балъков.

При успех Литекс има шанс да завърши дори втори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички