Балъков преди реванша в ЛЕ: Чака ни много труден мач


Балъков преди реванша в ЛЕ: Чака ни много труден мач

1040 0

Преди реванша на Литекс срещу Йелгава в първия предварителен кръг на Лига Европа, наставникът на "ловчанлии" Красимир Балъков разкри, че в групата на тима е новото попълнение Диого Виана, предаде БТА. Балъков каза няколко думи и за латвийския си съперник.

"Иска ми се на този мач да има повече хора да ни подкрепят. Той няма да е лесен. В днешното време всеки отбор иска бял хляб да яде, но ние ще дадем всичко от себе си. Ще играем агресивно, ще търсим бързо да решим нещата, но ако това не стане, ще трябва да имаме малко повече търпение. Все пак имаме предимство след това 1:1 в Латвия. В никакъв случай няма да подценяваме гостите. Футболистите виждат, че независимо от кой кръг започваш, всеки един отбор дава всичко от себе си и иска да постигне нещо. Ние имаме начин на игра, който искаме да реализираме в четвъртък и да постигнем позитивен резултат", пояни наставникът на Литекс.

За съперника на "оранжевите" - Йелгава, Балъков заяви:

"Йелгава е един чепат отбор, много дисциплиниран и винаги, когато им се отвори възможност, търси своя шанс. Така че ни чака много тежък мач. Затова феновете трябва да имат търпение, защото противниците ни играят изключително дефанзивно."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички