Балъков: Готови сме да влезем по най-добрия начин в мача


Балъков: Готови сме да влезем по най-добрия начин в мача

9614 0

Треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели, че ловчанлии ще играят агресивно и офанзивно от първите минути на мача с молдовския Верис. Двубоят на Градския стадион в Ловеч ще започне в четвъртък от 20,45 часа.

"Готови сме още от първата минута да влезем по най-добрия начин в мача, агресивно и офанзивно, с премерен риск разбира се и се надявам, че с този начин на игра ще стигнем до успеха. Ако не се получат в началото нещата, трябва да проявим голямо търпение, защото това е турнирен двубой и най-важното е накрая да имаме гол повече от съперника и да стигнем до победата", заяви наставникът на оранжевите.

Той ще може да разчита на всичките си футболисти с изключение на младока Кирил Десподов и стража Евгени Александров, които се възстановяват от травми. В групата за мача ще попадне колумбиецът Данило Асприля, който лекуваше доскоро разтежение. Сред останалите в ловешкия лагер няма други със здравословни проблеми.

"Ще бъда много доволен да зарадваме ловешките привърженици още на старта на сезона. Вярвам, че те очакват с нетърпение мача и ще подкрепят момчетата по най-добрия начин", призова Балъков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички